Pro-Plan Haberler

Mobius Institute eğitim partneri olan The Zem Academy firması ile işbirliğimiz çerçevesinde düzenlenmekte olan Titreşim Analizi ISO CAT I ve CAT II kurslarında firmamız mühendislerinden Emre ORHON eğitmenlik yapmaktadır.

2022 yılının ilk eğitimlerine ait takvim aşağıdaki gibidir:

21-25 Mart 2022, Titreşim Analizi ISO CAT II (İZMİR)

11-14 Nisan 2022, Titreşim Analizi ISO CAT I (İSTANBUL)

Güncel eğitim takvimi ve kayıt bilgileri için: www.zemakademi.com

*

Emre ORHON'un Kısa Özgeçmişi:

1978 İstanbul doğumludur. 1999 yılında İTÜ Makina Fakültesini bitirmiş, aynı üniversitede “Makina Dinamiği Titreşim ve Akustik” yüksek lisans programını 2009 yılında tamamlamıştır. 2010 yılında Mobius Institute tarafından Almanya’da düzenlenen eğitime ve sertifikasyon sınavına katılarak ISO 18436.2 Vibration Analyst Cat 2 sertifikasını alan Emre Orhon, 2021 yılında sertifikasyonunu Cat 3 seviyesine yükseltmiştir. 20 yılı aşkın süredir Pro-Plan firmasında titreşim ve akustik konularında çalışmakta olup, bu süre zarfında birçok sanayi tesisinde titreşim izleme sistemi kurulumlarının proje yönetimini yapmış, titreşim ölçüm ve analiz hizmetleri gerçekleştirmiş ve makina bakımına yönelik titreşim ölçüm - analiz kurslarında eğitmenlik görevi üstlenmiştir.

*

Yayınları:

·     ORHON, B. E., (2019), Hidroelektrik Santrallarda Hava Aralığı İzleme Sistemleri, Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Kocaeli.

·     SAÇMA, S., ESKİKALE, T., ORHON, B. E., (2018), Francis Türbinlerinde Döner Girdap Halatının Titreşim Ölçümleriyle Belirlenmesi, Mühendis ve Makina Dergisi, cilt 59, sayı 691, s. 71-84.

·     SAÇMA, S., ESKİKALE, T., ORHON, B. E., (2017), Francis Türbinlerinde Döner Girdap Halatının Titreşim Ölçümleriyle Belirlenmesi, Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Denizli.

·     ORHON, B. E., (2015), Makina Bakımına Yönelik Sürekli İzleme Yazılımı, Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Kocaeli.

·     AKAYDIN, O., AKGÜL, A., ORHON, B. E., BELEK, H. T. (2013), Gürültü Kontrol Elemanlarının Akustik Özelliklerinin Empedans Tüpü ile Belirlenmesi, 10. Ulusal Akustik Kongresi, İstanbul.

·     ORHON, B. E., (2013), Lazerli Geometrik Ölçüm Teknikleri, Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Kocaeli.

·     ORHON, B. E., (2011), Bir Hidroelektrik Santralda Sürekli Titreşim İzleme Sistemi Uygulaması, Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Kocaeli.

·     ORHON, B. E., BELEK, H. T. (2010), Sound Quality In Washing Machines, INTER-NOISE 2010 - 39th International Congress and Exposition on Noise Control Engineering, Lisbon, Portugal.

·     ORHON, B. E., BELEK, H. T. (2007), Vibration Analysis on a Cement Mill Foundation, INTER-NOISE 2007 - 36th International Congress and Exposition on Noise Control Engineering, İstanbul.

·     ORHON, B. E., (2004), Pisagor Ses Sisteminde Fraktal Yapı,7. Ulusal Akustik Kongresi, Nevşehir

·     AKGÜL A., ORHON B. E., BELEK H. T., (2003), Elektrik Motorlarında Yapılan Kalkış-Duruş Esnasında Yapılan Titreşim Ölçümleri ile Arızaların Tanılanması, Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Denizl